Jyväskylän Kaupunginteatteri

Lue uutiskirje selaimessasi.
Suosittelemme tätä jos sähköpostin tarjoajasi on Microsoft Outlook.
 
 

Keväinen tervehdys teatterilta!

Tässä kirjeessä kerromme muun muassa kevään esityskauden keskeyttämisestä, teatterinjohtajaa esittelevästä Teatteritiistai-tallenteesta, teatterin uudesta blogista sekä syksyn esitysten myyntiinnostosta. Kirjeestä löydät myös ohjeet peruttuihin esityksiin ostettujen lippujen vaihdoista ja palautuksista. 

 

 

 

Loput kevään esitykset peruttu 


Jyväskylän kaupunki on päättänyt pitää nykyiset koronarajoitukset ja -suositukset voimassa ainakin huhtikuun ajan. Kaupunginteatteri teki linjauksen myötä päätöksen perua kaikki loppukevään esitykset. Yleisötilaisuuksien lisäksi myöskään Susanin vaikutus -trillerin suoratoistoesitykset eivät toteudu.  

Teatterinjohtaja Marietta Kunnas painottaa terveyden merkitystä vaikeassa tilanteessa: – Tilanne on todella valitettava ja olemme siitä pahoillamme. Yleisömme ja henkilökuntamme terveys on kuitenkin meille ensisijaisen tärkeää – sitä ei voi riskeerata. Kiitämme yleisöämme kärsivällisyydestä epävarmassa tilanteessa. Teatterin henkilökunta keskittää nyt kaiken energiansa syksyn esitystoiminnan turvaamiseen. 
 

Syksyn ohjelmisto myyntiin huhtikuun lopussa 

Liput syksyn esityksiin tulevat näillä näkymin varattavaksi ja ostettavaksi viikolla 17. Syksyn uutuuksina nähdään The Addams Family -komediamusikaali, 60-vuotisjuhlanäytelmämme 9 hyvää syytä elää sekä hulvaton komediapyöritys Luotto. Pyrimme saamaan syksyllä ensi-iltaan myös jännitysnäytelmän Susanin vaikutus, jonka piti olla ohjelmistossa tänä keväänä mutta ei pandemiatilanteen takia koskaan päässyt yleisön eteen. 

 

 

 

Pate Mustajärven konsertti siirretty vuoden päähän 

Tältä keväältä peruttu Pate Mustajärven konsertti on siirretty keväälle 2022. Tämä(kin) tarina on tosi -konsertista pääsee nauttimaan sunnuntaina 3.4.2022 klo 16. Liput ovat jo myynnissä lippumyymälässämme ja Lippupisteellä! 


 

Valokuva: Harri Hinkka

Osta lippu
 

Teatterinjohtaja tutuksi tallenteen välityksellä

Teatterinjohtaja tutuksi -Teatteritiistain ensiesitys nähdään verkossa 13.4. klo 19 alkaen. Vuoden alussa teatterinjohtajana aloittanut Marietta Kunnas vastaa yleisötyövastaava Antti Niskasen haastattelussa kinkkisiin kysymyksiin. Tallenteen voi katsoa myös haluamanaan ajankohtana verkkosivuiltamme. 

 

 

 

Uusi Teatterieloa-blogimme avaa teatterintekijöiden arkea 

Olemme perustaneet uuden Teatterieloa-blogin, joka valottaa teatterintekijöiden näkökulmaa teatterimaailmaan. Blogissa ääneen pääsevät teatterissa työskentelevät, eri ammattikuntiin kuuluvat tekijät. Mikäli sinua kiinnostaa esimerkiksi mitä kaikkea teatteritalon seinien sisällä tehdään niin poikkeus- kuin normaaliaikanakin, millaisia eri ammattinimikkeitä ja asiantuntijoita teatterissa työskentelee ja millaisia näkemyksiä teatterintekijöillä on teatterimaailmasta ja teatterin asemasta yhteiskunnassa, klikkaa blogiimme! Ensimmäinen kirjoitus on jo julki, ja tekstejä julkaistaan tasaisella tahdilla. 

 
 

Lahjakorttejamme saa nyt myös verkkokaupasta 

Lahjakortteja Jyväskylän kaupunginteatteriin voi nyt ostaa myös kätevästi verkosta. Lippupisteen verkkokaupasta ostettu lahjakortti toimitetaan postitse antamaasi osoitteeseen ja se käy maksuvälineenä lippumyymälässämme sekä Lippupisteen myyntipisteissä. Summan voi valita muutamasta vaihtoehdosta. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä eteenpäin. 

 

Juhlavuotemme kunniaksi muistelemme menneitä vuosikymmeniä 

Muistathan sosiaalisen median kanavillamme käynnissä olevat 60-vuotisjuhlavuoden muistelot? Julkaisemme viikoittain Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä kuvamuistoja Jyväskylän kaupunginteatterista menneiltä vuosikymmeniltä. Tule kertomaan omia muistojasi teatteristamme! Muistelmiin osallistuneiden kesken arvomme kuukausittain kaksi (2) kappaletta kahden (2) hengen teatterilahjakortteja. 


Jyväskylän kaupunginteatterin ensimmäinen ensi-ilta oli 4.8.1961 Lounaispuiston kesäteatterinäyttämöllä nähty Joel Lehtosen Putkinotko. Kuvassa Aimo Heino ja Armas Koivisto. Valokuva: Jyväskylän kaupunginteatterin arkisto.

 

Lippumyymälä palvelee puhelimitse ja sähköpostitse 

Olemme ottaneet yhteyttä kaikkiin kevään esityksiin lipun ostaneisiin ja varanneisiin.
Lippuvaraukset purkautuvat automaattisesti. Pyydämme täyttämään tämän palautuslomakkeen,
jos haluat saada lippurahasi takaisin tai vaihtaa lippusi kaksi vuotta voimassa olevaan teatterilahjakorttiin.
Voit myös olla yhteydessä lippumyymäläämme
p. 014 266 0110 tai teatteri.lippumyymala@jyvaskyla.fi
lippujen vaihto- ja palautusasioissa.
Lippumyymälämme osoitteessa Vapaudenkatu 36 on toistaiseksi suljettu ja
palvelu tehdään puhelimen ja sähköpostin välityksellä.  

Lippuvaihtoja ja -palautuksia kauden 2020–2021 peruttuihin esityksiin tulee hakea elokuun 2021 loppuun mennessä.
Hakemuksia ei käsitellä kesän aikana.  

Kevään 2021 aikana umpeutuvien lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty
31.12.2021 saakka ja ne käyvät lippumyymälässämme sellaisenaan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JYVÄSKYLÄN KAUPUNGINTEATTERI
Vapaudenkatu 36
40100 Jyväskylä
p. 014 266 0110 / Lippumyymälä
 
 
Sähköpostiosoitteesi on lisätty tämän uutiskirjeen saajaksi siksi, että se löytyy Jyväskylän kaupunginteatterin asiakasrekisteristä. Jos et enää jatkossa halua vastaanottaa kaupunginteatterin uutiskirjettä, voit peruuttaa tilauksesi tästä >>

Voit antaa palautetta uutiskirjeeseen liittyen osoitteeseen teatteri.markkinointi@jyvaskyla.fi