Jyväskylän Kaupungin Teatteri

Hei teatterin ystävä!

Tässä tulee Jyväskylän kaupunginteatterin syksyn 2019 ohjelmisto, jonka liput ovat myynnissä nyt lippumyymälässämme (p. 014 266 0110) ja Lippupisteen myyntikanavissa. Toimi nopeasti ja nappaa parhaat paikat syksyn esityksiin.

PHANTOM – Pariisin oopperan kummitus
Klassikkomusikaali

 


Syksyn ensi-illat aloittaa Arthur Kopitin ja Maury Yestonin musikaali Phantom – Pariisin oopperan kummitus. Maiju Sallaksen ohjaamassa teoksessa yhdistyy onnistuneella tavalla viihdyttävyys ja herkkyys.
 – Sen musiikki on kuin karkkia, juoni on jännittävä ja henkilöt mielenkiintoisia ja vivahteikkaita, ohjaaja Maiju Sallas lupaa. Phantom on tarina siitä, kuinka musiikki voi yhdistää sielut ja siitä kuinka kiehtovaa ja vaarallista täydellisyyteen pyrkiminen ja musiikillinen kunnianhimo voi olla. Toisaalta se on tarina saavuttamattomasta rakkaudesta ja toisen täydellisestä hyväksymisestä. Jyväskylän kaupunginteatterin suurmusikaalin nimiroolissa vierailee Riku Pelo.
 
Ensi-ilta lauantaina 7.9.2019 suurella näyttämöllä,
liput 38 € / 36 € / 28 €.

TÄMÄ ON RYÖSTÖ!

Rikollisen hauska komedia

 

Snoopi Sirenin ohjaama tuore brittikomedia Tämä on ryöstö! sijoittuu 1950-luvun lopulle vieden katsojan yllätyksellisten käänteiden ytimeen seuraamaan mittaamattoman arvokkaan timantin epäonnisia ryöstöpuuhia. Luvassa on ennennäkemättömän akrobaattisia roolisuorituksia, rikollisen hauskoja tilanteita ja poikkeuksellisia näyttämöratkaisuja. Tämä on ryöstö! jatkaa käsikirjoittajatrio Henry Lewisin, Jonathan Sayerin ja Henry Shieldsin menestysputkea, jonka aiempia tuotoksia ovat muun muassa Näytelmä joka menee pieleen sekä Peter Pan Goes Wrong. Komediahitti saa katsojan hyvälle tuulelle myös esityksessä kuultavien popmusiikin klassikoiden ansiosta. Esitys avaa yhteistyön Suomalaisen musiikkikampuksen kanssa.
 
Ensi-ilta lauantaina 5.10.2019 klo 19 suurella näyttämöllä,
liput 32 € / 30 € / 24 €.

Timo Parvelan
ELLA JA PATEROCK
Koko perheen musiikkiseikkailu
 

Ella ja Paterockin on käsikirjoittanut Timo Parvelan kirjan pohjalta Katriina Honkanen. Hän vastaa myös näytelmän musiikista ja ohjaa sen teatterin suurelle näyttämölle. Koko perheen musiikkiseikkailun tuoksinassa rakennetaan laivaa, suojellaan eläimiä ja opettajaa isännöitsijältä, etsitään kadonnutta rokkitähteä, opetellaan kertotaulua ja tanssiaskeleita sekä vieraillaan pankissa ja levy-yhtiössä.
 
Ensi-ilta lauantaina 16.11.2019 klo 15.
liput 20 € / 20 € / 16 €.

ELÄMÄ ON JUHLA
Lauluja supertähdille ja seinäruusuille


 
Elämänmakuiset laulut täyttävät pienen näyttämön, kun Anssi Valtosen ohjaama Elämä on juhla -lauluilta saa ensi-iltansa. Elämän huoneissa soi musiikki, joskus kiivaana, toisinaan viipyilevänä, rytmikkäänä tai kaihoisana. Kirkkaat ja tummat soinnut sekoittuvat, kun juhlitaan elämää, sen hurmaavaa ja kipeää rikkautta. Joku on juuri nousemassa lavalle elämänsä tähtihetkeen, toinen miettii vielä ovensuussa uskaltaako astua sisään, kun kolmas jo antautuu tanssilattialla rakkauden pyörteisiin ja neljäs kuuntelee takahuoneessa elämänsä ehtookelloja. Työryhmän yhteistyössä rakentamassa esityksessä on luvassa lauluja niin supertähdille kuin seinäruusuille. Solisteina kuullaan teatterin näyttelijöitä, joita säestää kapellimestari Jari Puhakka.

Ensi-ilta lauantaina 5.10.2019 klo 15 pienellä näyttämöllä,
liput 20 € / 20 € / 14 €.

Jyväskylän kaupunginteatteri
Vapaudenkatu 36, 40100 Jyväskylä
Lippumyymälä avoinna ti klo 12-17, ke-la klo 12-19, 
Lisäksi puhelinpalvelu ti-ke jo klo 11 alkaen.